www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
20. Studenog 2019.

XC zimska liga Dalmacije nastavljena u Konavlima

XC zimska liga Dalmacije nastavljena u Konavlima

Nakon prošlotjedne odgode utrke zbog lošeg vremena 4. kolo XCZLD-a je odrađeno jučer.

Kiša je počela padati tek kad je posljednji natjecatelj prošao ciljem te kad su se svi okupili u Domu kulture u Čilipima na svečanosti dodjele priznanja najuspješnijima. Prvo se pljeskalo Biciklističkom klubu Konavle na uspješnoj organizaciji utrke 4. kola rekreativne XC Zimske lige Dalmacije, a zatim je domaćin dijelio priznanja najboljim pojedincima. Inače, dječje utrke su krenule ove nedjelje u 10.30 sati, a utrke starijih točno u podne.2.jpg (666 KB)

Natjecateljima u kategoriji do 17 godina i ženama zadatak u Konavlima bio je staza duga 15,4 kilometra i s 349 metara uspona, najbrži su ciljem prošli nakon 50 minuta vožnje, a kategorije od 17 do 19 godina, od 19 do 30 godina, od 30 do 40 godina, od 40 do 50 godina i kategorija 'plus 50' su prošli 24,4 kilometra i s 609 metara uspona. Taj zadatak najbrže je odradio Bruno Paškalin. Ciljem je prošao nakon sat, deset minuta i 37 sekundi. 4.jpg (805 KB)

Domaćin je u konkurenciji starijih natjecatelja odnio dvije pobjede (Dragan Peručić i Tanja Čondrić), dva srebra (Đuro Mileusnić i Dario Čondrić) te dvije bronce (Ivan Banović i Dragutin Petković), dok je još jedno srebro ostalo u Dubrovačko-neretvanskoj županiji budući ga je osvojila Antea Kaleb, članica Biciklističkog kluba Metković.

Photo: Milan Balaban

Rezultati

Na vrh