www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
25. Siječnja 2019.

RPJ Larry White Matte Photoclima Clear naočale

RPJ Larry White Matte Photoclima Clear naočale
399,00 kuna
10 fotografija

Osim što mnogima služe kao modni detalj, biciklističke naočale su svakako puno više od toga.keindlsport85.jpg (238 KB)

Kada se jednom naviknete, bit će sastavni dio vaše biciklističke opreme. U ljetnim mjesecima, naočale će vam olakšati vožnju jer nećete naprezati oči da se adaptiraju velikoj količini svjetla. Ukoliko vozite zimi kada padne snijeg, znate iz prve ruke koliko nam problema stvara odbljesak od snijega. Osim što nam vožnju čine ugodnijom, naočale imaju i zaštitnu funkciju jer sprečavaju direktan prodor hladnog zraka, pa je manja vjerojatnost za upalu. Naočale sprečavaju da insekti, grane, kamenje i prašina ne ozlijede oko, stoga svakako savjetujemo korištenje naočala.keindlsport90.jpg (219 KB)

Testirali smo fotokromatske naočale branda RPJ, koji proizvodi nisko budžetne naočale prema standardima kvalitete, na tržištu dokazanog starijeg brata- Rudy Projecta. Veliki smo ljubitelji fotosenzibilnih leća iz više razloga. Prvenstveno zbog brze prilagodbe same leće, pa nije potrebno mijejati leće obzirom na vremenske uvijete, dakle imate jedne all round naočale i nema mijenjanja leća. Za razliku od znatno skuplje konkurencije, nisko budžetno se odnosi na samo pakiranje. Naočale dolaze u vrećici koja ujedno može poslužiti za brisanje leća.keindlsport94.jpg (242 KB)

Leće  RPJ Larry naočala su polikarbonatne PhotoClima fotokromatske, koje su se u praksi pokazale izvrsnim. Sama adaptacija leća na promjenu svjetla se odvija brzo, nismo imali problema dok smo vozili po trailovima i cesti gdje se  često izmjenjuju svjetlo i sjena. Leće su se pokazale otporne na grebanje, nosili smo ih u rukasaku bez zaštite, na terenu su bile izložene granju...leće su bez vidljivih tragova korištenja. Naočale imaju gumiran dio kod nosa i uha, što sprečava klizanje. Za vrijeme vožnje nas nisu nigdje pritiskale, a treba dodati da će dobro odgovarati osobama sa užim licem.keindlsport99.jpg (239 KB)
RPJ Larry nema izmjenjive leće, nema luksuzno pakiranje, ali ima kvalitetne fotosenzibilne leće,  koje u kombinaciji sa kompaktnim i jednostavnim okvirom, Larry čine super allround naočalama. Obzirom da se radi o fotosenzibilnim naočalama, cijenu od 399,00 kn smatramo jako dobrom. Naočale možete naći na policama Keindl sporta.  keindlsport103.jpg (470 KB)Link

Photo: Biker

Na vrh