www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
04. Studenog 2021.

Trening Loomrak Liga

Soomrak liga je biciklistička trening liga USPON po Markuševečkom makadamu u dužini od 11 kilometara i odvija se prema preporukama HZJZ. Svakome se preporučuje da ima označene potrepštine. Molimo vas da poštujete preporuke HZJZ o socijalnoj distanci, prometna pravila te pazite na ostale sudionike u prometu. Na treningu je obavezno nošenje kacige i preporuča se nošenje rasvjete, naprijed i straga.

OKUPLJANJE: 14:00 kod završetka asfaltirane ceste i početka markuševačkog makadama (ili od 13:30 ako želite popiti Segafredo kavicu prije starta ili testirati neki od E-bike modela koje će na svom štandu imati Rog-Joma). Nakon prijave držite distancu prema preporukama HZJZ.

START: 14:30, markuševečki makadam, kod terena za paintball.

CILJ: prije spoja s glavnom sljemenskom cestom kod PD Hunjke. Nakon ulaska u cilj, broj stavite u vreću za brojeve i poslužite se pićem na koje imate pravo u sklopu participacije!

VREMENSKI LIMIT: 2:00 h

RASPORED:

(SUBOTOM, 14:30 sati):

06. 11. 2021.

13. 11. 2021.

20. 11. 2021.

27. 11. 2021.

KATEGORIJE: prema spolu (M i Ž) i biciklu (MTB, Gravel, EMTB)

Za ukupan poredak uzimaju se sva kola Soomrak Lige.

REZULTATI: biker.hr

PARTICIPACIJA: 30 kn

 

U sklopu participacije dobivate startni broj i vezice, B!TE ME Energy bar, a ukoliko želite možete popiti i espresso koji će se raditi na samom startu te izotonični napitak na cilju. Svakom se preporučuje da ima vlastitu okrepu za vrijeme treninga. Osiguran je prijevoz stvari, pumpa i alat za bicikl i ostalo te se moli sudionike da svoje stvari stavljaju u odvojene vrećice prilikom predaje. Na stazi povremeno ima i vozila (rijetko, ali ima) pa vas molimo da se pridržavate propisa. Markuševečki makadam je dvosmjerna cesta pa stoga vodite računa na vozila iz suprotnog smjera. Za vrijeme treninga će biti organizirano i fotografiranje te samim sudjelovanjem dajete privolu da se vaše fotografije objavljuju na društvenim mrežama Biker magazina (facebook/instagram) te na web stranici biker.hr

 

Soomrak Liga Prijave

 

NAPOMENA: na kraju treninga, startni broj je potrebno vratiti. Ukoliko ga želite zadržati kroz sva četiri kola, naknada je 20 kuna.

 

Vidimo se ;)

Na vrh