www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
28. Lipnja 2019.

Biker je ponovno na kioscima! 73. put zaredom!

Biker je ponovno na kioscima! 73. put zaredom!

Na kioske je izašao novi broj Bikera, prvog biciklističkog magazina u Hrvatskoj!

Kao što je vidljivo već na samoj naslovnici, u novom broju Bikera za lipanj i srpanj možete pročitati i pogledati kako se Biker ekipa u Rapcu provela sa svjetski poznatim MTB vozačem hrvatskih korijena Manuelom Fumićem, ali i što smo pritom vidjeli, doživjeli i novoga naučili.

Naravno, novi broj Bikera donosi vam sada već standardno dobro popunjenu rubriku "Shopping Corner" u kojoj ćete naći opise i cijene vrlo zanimljivih biciklističkih dijelova i opreme. Od opreme u ovom pak broju posebno izdvajamo ponudu kratkih "baggy" MTB hlačica u domaćim prodavaonicama.

Niti ljubitelji cestovnog biciklizma nisu ostali zakinuti jer Biker najavljuje ovogodišnje izdanje utrke Tour De France čije etape ćemo pratiti svakodnevno!

Svakodnevno smo pak pratili mogućnosti i ponašanje Garmin Edge 530 i 830 modela pa vam sada donosimo recenziju istih i to poprilično detaljnu i to na nekoliko strana!

Biker inspekcija posjetila je jedan netaknuti zeleni biser Zagrebačke županije pa vam donosimo i njihov osvrt na staze, ambijent i ponudu biciklističkih ruta koju su istražili!

Ako ste mislili da je to sve onda očito niste redovit čitatelj našeg magazina. Biker vas u novom broju detaljno upoznaje s  ANGi! ANGi nije biciklistica, ali ju podjednako vole i biciklistice ali i biciklisti. ANGi je sofisticirani uređaj koji će vam pomoći nađete li se u nevolji. Kako se koristi i tko sve može koristiti ANGi saznat ćete upravo u Bikeru!

Za novi broj Bikera posjetili smo Požeško-slavonsku županiju, ali i biciklističke rute unutar Nacionalnog parka Krka koje su nas oduševile i koje možete već sutra voziti i vi!

Uskoro ćete moći voziti i novi Trek Top Fuel, model 2020 kojem smo posvetili nekoliko stranica kroz koje ćete moći saznati sve novine koje donosi sa sobom. Međutim, osim Treka u novom broju Bikera donosimo i nikad veći broj testova drugih MTB i cestovnih bicikala stoga požurite i već danas uživajte u tekstovima i fotografijama koje smo za vas pripremili!

Photo: Biker

Na vrh