www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
10. Rujna 2020.

Novi Garmin Edge!

Novi Garmin Edge!

Vozite brže i bolje s novim Edge 130 Plus i Edge 1030 Plus GPS biciklističkim računalima iz Garmina - Povežite vožnju unutra i vani, pratite performanse i svaku vožnju

 

Edge 130 Plus i Edge 1030 Plus, najnovija su GPS biciklistička računala koja uključuju inovativnu navigaciju, uvid u performanse i sigurnost te funkcije za praćenje. Osmišljeni za bicikliste od strane biciklista, Edge 130 Plus i Edge 1030 Plus neće samo pratiti vašu vožnju, već i vašu statistiku, dati vam smjernice za trening i više toga. Edge 130 Plus idealan je za vožnju po svim vremenskim uvjetima, a sadrži tipke i zaslon od 1.8 in

a koji je lako čitljiv dok Edge 1030 Plus ima zaslon na dodir od 3.5 inča koji je izrazito brz i responzivan– čak i ako se smoči ili koristi s rukavicama.

pd-01-lg-8264a78d-f925-40e8-8686-23a07f02cfbe.jpg (13 KB)Dizajnirani za vožnju tijekom cijele godine Edge 130 Plus i Edge 1030 Plus omogućuju biciklistima automatsko povezivanje vožnji vani i unutra u aplikaciji Garmin Connect ili putem drugih aplikacija kao što je TrainingPeaks i TrainerRoad. Tijekom vožnje koriste vitalne podatke kako bi pružili uvid u performanse, uključujući otkucaje srca i razinu zasićenosti krvi kisikom1, dok funkcija ClimbPro prikazuje nagib, udaljenost i povećanje nadmorske visine za svaki nadolazeći uspon te vam pomaže mjeriti napor tijekom preostale uzbrdice.

lf-lg-820d434a-6782-4cbf-b64c-02d59881549d.jpg (7 KB)Bilo da putujete na posao ili se vozite s prijateljima, ugrađene značajke za sigurnost i praćenje uključuju otkrivanje nezgoda, pomoć i LiveTrack funkciju koja označava praćenje uživo kako bi drugi mogli pratiti vašu biciklističku lokaciju u stvarnom vremenu i pogledati vašu cijelu unaprijed planiranu rutu i vidjeli kuda se krećete.2

rf-lg-2c60ac57-0f93-4dd9-8c3e-4662b772b0d7.jpg (14 KB)S karakteristikama za svaki model, pružaju lako praćenje navigacije i uvid u ključne podatke svakom vozaču. Svako biciklističko računalo izgrađeno je s namjerom da pomogne biciklistima tijekom svake vožnje.

 

Edge 130 Plus

GPS, GLONASS i Galileo sateliti, plus ugrađeni visinomjer pružaju veću pokrivenost i preciznije podatke o vožnji, tako da biciklisti znaju koliko daleko, brzo i visoko voze. Prije polaska, vozači mogu planirati i preuzeti svoje rute koristeći Course Creator u Garmin Connectu, koji koristi popularno Trendline usmjeravanje kako bi vozačima pružio najbolje putne, planinske ili šljunčane rute koje su biciklisti najčešće vozili i birali. Dok se voze, lako čitljive rute i karte biciklistima omogućuju da vide gdje su bili i kamo idu. Na kraju vožnje će čak uputiti korisnike na njihovo početno mjesto.

Kako bi biciklisti poboljšali svoje performanse, Edge 130 Plus pruža uvid u maksimalnu zasi

enost krvi kisikom, broj otkucaja srca, zone brzine otkucaja srca i potrošene kalorije. 1 Za vozače koji traže svoju sljedeću avanturu, Edge 130 Plus će pratiti detaljne metrike brdskog biciklizma, uključujući brojanje skokova, udaljenost skokova i vrijeme odmora.

Značajke pametnog povezivanja znače da biciklisti neće morati posegnuti za svojim telefonom kada koriste Edge 130 Plus. Tekstualne poruke pojavit će se na zaslonu uređaja kako bi ih biciklisti mogli brzo pogledati i nastaviti voziti. Stranica s vremenom će prikazati trenutne i prognozirane uvjete, kao i upozorenja vremenske prognoze kako bi se korisnici spriječili da pokisnu. Kad je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom, Edge 130 Plus automatski prenosi vožnje u zajednicu Garmin Connect i prilagodljiv je preuzimanjem podesivih podatkovnih polja iz trgovine Connect IQ. Sadrži do 12 sati trajanja baterije dok koristite GPS i do 10 sati kada koristite dva senzora.

 

Edge 1030 Plus

Pripremite se za svaku vožnju, od udaljenih šljunčanih staza do epskih uspona, uz Edge 1030 Plus. Unaprijed učitane Garmin karte za bicikliranje imaju širu pokrivenost nego ikad prije u SAD-u i Europi i uključuju detaljnu navigaciju i upozorenja koja unaprijed obavještavaju vozače o oštrim zavojima. Biciklisti mogu stvoriti nove vožnje i putove izravno na svom uređaju ili upotrijebiti Trendline usmjeravanje kako bi pronašli rute na temelju podataka o milijardama kilometara vožnje koje su prenijeli drugi biciklisti. Biciklisti koji koriste platforme poput Strava i Komoot, mogu kreirati rute i sinkronizirati ih sa svojim uređajem. Za vrijeme vožnje biciklisti mogu pauzirati navođenje i obavijesti ako odluče voziti izvan staze. Kad budu spremni vratiti se na stazu, Edge 1030 Plus bicikliste će uputiti natrag na stazu ili tamo gdje su prvotno započeli svoju vožnju. Pomoću unaprijed učitane aplikacije Trailforks vozači na uređaju mogu vidjeti detalje staza iz više od 80 zemalja. Kad se zaustavi usred vožnje, Forksight način rada automatski prikazuje nadolazeća odvajanja u stazi i vozačima pokazuje gdje se nalaze unutar staze.

Biciklisti koji koriste Edge 1030 Plus mogu lako pratiti svoju maksimalnu razinu zasićenosti krvi kisikom, vrijeme oporavka, opterećenje treninga, fokus treninga i više kako bi vidjeli kako njihovo tijelo reagira na njihove napore.1 Oni će čak dobivati prijedloge svakodnevnih vježbi na temelju trenutnog opterećenja i maksimalne zasićenosti krvi kisikom. Edge 1030 Plus omogućuje vozačima da vide kako se njihovo tijelo drži u različitim okruženjima s aklimatizacijom topline i visine2 i primati obavijesti o vožnji kada je vrijeme za odmor ili ponovnu hidrataciju. Osim broja skokova, udaljenosti skokova i vremena odmora, druge značajke brdskog biciklizma uključuju funkciju Grit, koja ocjenjuje poteškoće u vožnji pomoću podataka o GPS-u, usponu i podacima akcelerometra i funkciju Flow, koja mjeri kako se biciklista spušta stazom.

Biciklisti mogu voziti u samo nekoliko trenutaka, umjesto da troše vrijeme na konfiguriranje postavki nakon što su prvi put uključili Edge 1030 Plus. Vozači će sada dobiti popularne prilagođene profile vožnji na temelju prethodnih postavki Edgea, dok će novi korisnici automatski primiti najpopularnije postavke od ostalih korisnika na temelju njihovih senzora i vrsta vožnje. Štoviše, Edge 1030 Plus lako se kombinira s Tacx trenažerom za vožnju unutra, tako da biciklisti mogu voziti kad god žele.3 Sigurnost i pametne značajke omogućuju biciklistima da ostanu povezani tijekom vožnje.2 Osim što primaju pametne obavijesti i automatski prenose vožnje u Garmin Connect, Edge 1030 Plus može se upariti s inReach uređajem tako da korisnici mogu pregledavati i odgovarati na poruke, dijeliti podatke o putovanjima i aktivirati interaktivna SOS upozorenja s inReach pretplatom.4 Dodatne sigurnosne značajke uključuju grupno slanje poruka i praćenje kako bi biciklisti ostali u kontaktu kad se odvoje od grupe.2 Edge 1030 Plus sadrži do 24 sata trajanja baterije dok koristi GPS, više uparenih senzora i povezane značajke, uključujući LiveTrack. Biciklisti će vidjeti dvostruko trajanje baterije kada koriste Garmin Charge bateriju.

Edge 130 Plus i Edge 1030 Plus su kompatibilni s linijom Varia uređaja, uključujući novu RVR315 i RTL515. Nova Time Trial/Tri Bar Mount funkcija olakšava triatloncima da priključe svoja Edge biciklistička računala i ostale dodatke na TT traku. Edge 130 Plus dolazi po cijeni od 1.590,00 kn do 2.150,00 kn, dok Edge 1030 Plus ima cijenu od 4.750,00 kn do 5.550,00 kn.

 

 

1 Kada je uparen s kompatibilnim senzorima

2 Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom; pogledajte Garmin.com/ble. Za sigurnosna i ostala ograničenja pogledajte Garmin.com/safety

3 Dostupno na Edge 1030 Plus s podrškom koja uskoro dolazi na Edge 130 Plus

4 inReach pretplata je potrebna za pristup 100% globalnoj Iridium® satelistkoj mreži is vim funkcijama uključujući praćenje uživo, poruke i SOS. Neke nadležnosti ograničavaju ili zabranjuju korištenje uređaja za satelitsku komunikaciju. Odgovornost korisnika je znati i pratiti zakonodavstvo u područjima u kojima će se uređaj koristiti.

 

 

Na vrh