www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
19. Srpnja 2021.

Odlična vijest za korisnike Garmin uređaja!

Odlična vijest za korisnike Garmin uređaja!

Nova poboljšanja karata specifičnih za vožnju i veće brzine izračuna rute za Edge GPS biciklistička računala pružaju biciklistima vrhunsko navigacijsko iskustvo

edge2.jpg (409 KB)Garmin najavljuje navigacijska poboljšanja za Edge 530, Edge 830, Edge 1030 i Edge 1030 Plus GPS biciklistička računala koja su sada dostupna putem besplatnog ažuriranja softwarea.

S ovim ažuriranjem, biciklisti će iskusiti:

  • Nove pročišćene karte s visokim kontrastom koje čine biciklistički prihvatljive ceste, šljunčane ili planinske rute vidljivijima u svim svjetlosnim uvjetima.

    • Trendline karta temeljena na milijardama kilometara prenesenih podataka o vožnji sada je izravno na karti i automatski se prilagođava ovisno o vrsti vožnje tako da biciklisti mogu odmah vidjeti najrelevantnija mjesta za vožnju.

    • Brže računanje brzine omogućuje biciklistima bržu vožnju. Nakon što je ruta izračunata jednom, ona je predmemorirana kako bi biciklisti mogli započeti u roku od nekoliko sekundi.

Biciklisti svoj Edge mogu automatski ažurirati putem Wi-Fi mreže ili pomoću Garmin Expressa. Vozači se također potiču da ažuriraju svoje karte putem Garmin Expressa kako bi dobili najnovija poboljšanja i najnovije popularne podatke o usmjeravanju.

 

NAJČITANIJE
Zašto biciklisti briju noge :)?
Vijesti

Zašto biciklisti briju noge :)?

13. Srpnja 2021.

Teorije su razne, jedna od njih kaže da će na taj način imati manji otpor zraka, što je u početku bilo smiješna pretpostavka dok...

Na vrh