www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
07. Svibnja 2019.

Ponovno dostupan - Maxxis SkinWall

Ponovno dostupan - Maxxis SkinWall

Nekad, ne tako davno za nas starije, za neke mlađe dosta davno je guma sa žućkastim prstenom bila klasika, onda je došla potpuno nova crna guma na tržište koja je postala simbol tehnologije, kvalitete i gripa.skinwall8.jpg (61 KB)

S vremenom smo zaboravili kako su nekoć izgledali top modeli na xc natjecanjima, neki su imali baš takve gume i bicikli su nerijetko bili bijeli. Bicikli su izgledali elegantno i jednostavno. skinwall4.jpg (54 KB)

Prije par godina ovaj se trend vratio kao simbol i postao svojevrstan hit. Maxxis je bio najspremniji i izašao sa više modela već postojećih guma sa žućkastim uzorkom na bočnicama. Iako se priča da će ovo biti kratkotrajan hit, velika većina vozača kupuje ove gume kako bi podigli imidž svom biciklu, kako bi ga ukrasili. Oni koji dobro znaju komplementirati boje napravili su veliki preobrat i njihov bicikl postaje znatno privlačniji oku. skinwall5.jpg (70 KB)

Mi smo jedni od onih koji patimo na lijepe bicikle čak nekad i nauštrb dobrih karakteristika okvira ili ostalih dijelova na biciklu. Ako ste u dvojbi hoće li vam pasati neki drugi okvir, uvijek bicikl možete još malo prilagoditi uz bikefitting u nekoj od bike shop trgovina.skinwall6.jpg (111 KB)

Ono što Maxxis nudi, je veliki izbor modela u SkinWall izvedbi. Od enduro, pa preko trail-a sve do makadama, Maxxis ima gume sa žućkastom bočnicom koja izgleda opako. Za primjer smo zamolili dečke iz Giant Store Zagreb da nam na srebrni XTC Giant složi jedan par guma da vam pokažemo o čemu pričamo. Sve Maxxis SkinWall gume su dostupne u Giant Store Zagreb, pa ako vam se svidi ovakav look na biciklu, onda znate gdje morate otići.skinwall3.jpg (100 KB)

Ove se gume trenutno prodaju brzo i tko želi, treba kupiti svoj par na vrijeme. Sezona svakodnevnog bicikliranja je već dobro počela, pa ako ste u potrazi za gumama, ali ne tako običnim gumama, onda ste čitate dobar prilog. Mi smo prošle godine vozili Ardent model i možemo se pohvaliti da su izdržale cijelu sezonu svakojakog terena za koji je i namijenjena. Na ovaj bicikl smo stavili Maxxis Ikon, Lagana i svestrana XC guma, brza i s minimalnim otporom pri kotrljanju, idealna za uređene maraton staze, izvrsna u svim uvjetima. U Giant Store Zagreb u ponudi Maxxis guma se nalazi preko 50 različitih modela dostupnih u dvije do tri veličine.skinwall2.jpg (163 KB)

Photo: Biker

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh