www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
08. Kolovoza 2023.

Rotor&Robin, znate li što je?

Rotor&Robin, znate li što je?
6 fotografija

Još 17 dana do nezaboravnog šumskog događanja!!!

Ako ste biciklista koji preferira zemljane podloge, dosta hlada, možda i blata :), onda je ovo jedan od maratona koji morate posjetiti. Sada već prepoznati rekreativni biciklistički maraton >>Rotor&Robin<< koji osim dinamičnih i zanimljivih staza nudi feštu uz klopu i cugu po sistemu "ne pijemo vodu dok zadnji ne odu" održava se i ove godine 27.08.2023. pod organizacijskom palicom Biciklističkog kluba Rotor Koprivnica.

rotor3.jpg (263 KB)

Ime samog maratona je ujedno i naziv dvije staze od kojih jednu možete voziti i vi :). Ove godine su staze gotovo u potpunosti izmjenjene tako da makadam i cestu gotovo da nećete vidjeti. Staze su prepune single track-a, dinamične i atraktivne konfiguracije. Rotor krug - 30km/800m (mali krug), te Robin krug - 50km/1350m (veliki krug)

Start samog maratona je u 10:30h ujutro, a vrijeme zavšetka će ovisiti o vama, koliko ste brzi, spretni i željnji nagrade i postolja :).

rotor1.jpg (480 KB)

U sklopu startnine dobivate startni paket bogat proizvodima pokrovitelja te organizatora od kojih bi izdvojili buff i čarape sa logom kluba ;) koji svi rado nosimo sa prijava :). Klopu i cugu nakon što prođete ciljnu ravninu imate osiguranu, a za sve natjecatelje osiguran je i parking, svlačionica, tuševi te pranje bicikla, tako da je na vama jedino da se dobro zabavite i vozite. Priča se da hrane i pića ima više nego se može pojesti i popiti :), nešto na žlicu i nešto na vilicu, a uz sve to i jedan od omiljenih biciklsitičkih napitaka nakon maratona, prehrambeni proizvod od hmelja i za one manje zahtjevne - voda ;). Od ove godine i zbog velikog interesa za eMTB kategorijom, možete startati i sa električnim biciklom te odabrati jednu od ponuđenih staza. Ovdje ćete morati osim tehnike, pedaliranja i želje za pobjedom, paziti i na stanje baterije ;).

 

Vidimo se na startu ;).

 

Sve detalje, gpx staza, prijave i raspis možete pronaći na stranici prijava.

3.sumski-xcm-2023-web.jpg (566 KB)

 

NAJČITANIJE
Specialized Tero X
Vijesti

Specialized Tero X

18. Rujna 2023.

Specialized Tero X Trebaš veću kartu ako voziš Tero X... Da li istraživački duh potiče na inovacije ili inovacije rezultiraju...

Kako vježbati s Garminom
Vijesti

Kako vježbati s Garminom

01. Rujna 2023.

Mučite se s osmišljavanjem svojeg treninga? Dopustite Garminu da obavi posao umjesto vas s opcijama vježbanja dostupnim izravno...

Na vrh