www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
09. Listopada 2023.

Specialized Creo 2

Specialized Creo 2
19 fotografija

Počeli su s njihovim super laganim karbonskim okvirom FACT 11r, zatim su dodali potpuno novu geometriju Creo 2, idealnu za apsolutno uživanje po cesti, zahtjevne vožnje po makadamu i sve između toga. 

Dodajte povećanu snagu, okretni moment i neusporedivo lagan agregatni sklop SL 1.2, nosače za prtljagu, blatobrane i treći držač za bocu, i Creo 2 nije samo najkompetentniji e-bicikl s drop-bar upravljačem ikad napravljen - on je najlakši u svojoj klasi.Specialized_creo_268.jpeg (150 KB)

Vožnja na duge staze te okretnost i agilnost zahtijeva lagani okvir. SL 1.2 je najefikasniji agregatni sklop koji su proizveli, omogućujući maksimalni domet u odnosu na težinu. Pruža nadnaravni osjećaj sa 33% više snage (320W) od svog prethodnika, dok 43% više okretnog momenta (50 Nm) olakšava brzo savladavanje najstrmijih terena. Da, SL 1.2 ostavlja snažan dojam, ali nećete ga čuti jer ga u Specialized-u smatraju najtišim sistemom na svijetu.Specialized_creo_271.jpeg (282 KB)

Gram po gram, nijedan drugi sistem ne pruža toliko snage ili doseg. Učinkovit motor je ključan za ovakve performanse.

S obzirom da su baterije najteži dio svakog e-bicikla, SL 1.2 sistem može koristiti manju, lakšu bateriju, s istim ili većim dosegom u usporedbi s manje učinkovitim sklopovima.

“Postigli smo što smo željeli, jedan od najjačih e-bike sistema optimizirajući njegove okretaje u normalnim uvjetima vožnje. Električni motori su najučinkovitiji kada se vrte brzo, između 4.000 i 5.000 okretaja u minuti. Sa internim prijenosima u motoru je postignut optimalan omjer okretaja i snage koju isporučuje sami motor.Specialized_creo_2_pr_73.jpg (74 KB)

43% više okretnog momenta
SL1.2 sistem isporučuje 43% više okretnog momenta baš kad vam treba. 50 Nm okretnog momenta pri niskoj kadenci omogućuje brz start na najstrmijim usponima.

Više Brzine. Više Kontrole. Više Sigurnosti.Specialized_creo_2_pr_71.jpg (105 KB)Future Shock 3.0
Creo 2 ima Future Shock 3.0 s 20 mm hoda na cijevi upravljača smanjuje udarce za više od 53%. Ovaj sklop suspenzije dolazi baš od Specialized-a te znatno smanjuje umor u rukama te olakšava upravljanje na makadamu. Krut okvir na gumama većeg volumena u kombinaciji sa ovom suspenzijom čini Creo 2 udobnim i brzim električnim gravel biciklom.

Future Shock se pojavio 2016. godine, ali od tada je daleko napredovao. Smješten između volana i cijevi, pruža aksijalno kretanje u točno suprotnom smjeru od sila udara koje udaraju u kotač. Održava prednji dio bicikla mirnim za precizno upravljanje dok značajno smanjuje udarce i vibracije na upravljaču.

FUTURE SHOCK 3.3 je hidraulična suspenzija, ne samo za glađu vožnju, već i za kontroliranu vožnju. S-Works i Expert modeli dolaze s Future Shock 3.3. Ovaj model suspenzije omogućuje i podešavanje tvrdoće te brzine povrata, a i visine samog upravljača odnosno hoda iste.

Vrijeme je za novu gumu
Izuzetno glatka i brza vožnja na bilo kojoj cesti. Dakle, Tracers gume širine 47c, za vožnju po cesti i makadamu znatno smiruju Creo 2 te pružaju dodatni osjećaj sigurnosti.

Od ceste do makadama
Dizajniran za samopouzdanu i okretnu vožnju po glatkom asfaltu, oštećenim cestama i čak grubom makadamu, progresivna geometrija Creo 2 izmiče konkurenciji. U usporedbi s prethodnikom, Creo SL Gen 2 ima manji kut cijevi upravljača, niži BB, kraći kokpit i posebno je konstruiran za gume većeg volumena. Geometrija omogućava udobnije duge vožnje - smanjujući opterećenje ruku, vrata i ramena.

Turbo OS & Specialized App
Kombinacija Specialized aplikacije i Operativnog sustava Turbo zajamčila je savršen sklad između softvera i hardvera te je time postignut optimum kontrole potrošnje baterije te isporuke snage.

Turbo operativni sustav također je i svojevrsni trener koji vam omogućuje praćenje i usporedbu izlazne snage i otkucaja srca. Sustav prati vaše vožnje, otkucaje srca, brzinu, kadencu te se prilagođava vama. Predlaže treninge i bilje podatke koji su vam u svakom trenu dostupni.

Creo 2 je budućnost električnig gravel bicikala. Više o ponudi modela možete pronaći na Specialized.com

NAJČITANIJE
Novi Specialized Kenevo SL2
Vijesti

Novi Specialized Kenevo SL2

16. Studenog 2023.

All Mountain zvijer koja je naslijedila gene Endura sada grabi i grize još jače, a ide još dalje. Podešavanja u 6 točaka i...

Specialized Tero X
Vijesti

Specialized Tero X

18. Rujna 2023.

Specialized Tero X Trebaš veću kartu ako voziš Tero X... Da li istraživački duh potiče na inovacije ili inovacije rezultiraju...

Na vrh