www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
27. Travnja 2023.

Stražnji radarski sustav dizajniran za e-bicikl

Stražnji radarski sustav  dizajniran za e-bicikl

Garmin predstavlja Varia eRTL615, svoj prvi stražnji radarski sustav dizajniran za e-bicikl

Stražnji radarski sustav se direktno priključuje na kompatibilni električni bicikl i pruža mirniju vožnju

Varia eRTL615 prvi je stražnji radarski sustav i stražnje svjetlo iz Garmina posebno napravljeno za vozače e-bicikala. Uz dizajn koji ne koristi bateriju, Varia eRTL615 se priključuje na kompatibilni električni bicikl 1 i može pomoći u otkrivanju vozila koja se približavaju pružajući vizualna i zvučna upozorenja kada je uparen s određenim Garmin uređajima ili aplikacijom Varia na kompatibilnom pametnom telefonu2.

 

Vozite mirnije

  • Maksimalna svjesnost: Kada se upari s odabranim Garmin pametnim satovima,Edge biciklističkim uređajima ili pametnim telefonom uz aplikaciju Varia, vizualna i zvučna upozorenja mogu upozoriti na vozila koja se približavaju odzada - do 150 metara udaljenosti.
  • Izvrsna vidljivost: Upozorava vozače na prisutnost biciklista što je prije moguće uz svjetlo koje je vidljivo do 1.6 km u dnevnim uvjetima te uzorak bljeska svjetla koji se mijenja kada se otkrije vozilo koje se približava.
  • Prilagodljivi načini rada svjetla: Četiri načina rada - stalni, peloton, noćni bljesak i dnevni bljesak - pružaju veću vidljivost vozačima u različitim uvjetima.

 

Uz svoj elegantan i kompaktan dizajn, Varia eRTL615 nudi višestruke opcije montaže s univerzalnim nosačem sjedala ili nosačem za prtljažnik. Dostupan je odmah po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,99 €.

 

1Zahtjeva kompatibilan Garmin kabel (prodaje se odvojeno).

2 Ovaj uređaj može poboljšati situacijsku svjesnost. Međutim, ne zamjenjuje pažljivost biciklista i dobro prosuđivanje. Uvijek održavajte svijest o okolini i sigurno upravljajte biciklom.

NAJČITANIJE
Brut, znate li što je to?
Vijesti

Brut, znate li što je to?

17. Svibnja 2023.

Treću godinu za redom, točnije 17. lipnja 2023. godine, na istoku Hrvatske, u Belom Manastiru, održava se gravel / XC...

Specialized Epic World Cup
Vijesti

Specialized Epic World Cup

24. Travnja 2023.

Prema riječima Christopher Blevinsa, radi se o "ubojici" hardtaila, a njemu ćemo vjerovati jer ipak se radi o svjetskom prvaku...

Na vrh