www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
27. Travnja 2023.

Stražnji radarski sustav dizajniran za e-bicikl

Stražnji radarski sustav  dizajniran za e-bicikl

Garmin predstavlja Varia eRTL615, svoj prvi stražnji radarski sustav dizajniran za e-bicikl

Stražnji radarski sustav se direktno priključuje na kompatibilni električni bicikl i pruža mirniju vožnju

Varia eRTL615 prvi je stražnji radarski sustav i stražnje svjetlo iz Garmina posebno napravljeno za vozače e-bicikala. Uz dizajn koji ne koristi bateriju, Varia eRTL615 se priključuje na kompatibilni električni bicikl 1 i može pomoći u otkrivanju vozila koja se približavaju pružajući vizualna i zvučna upozorenja kada je uparen s određenim Garmin uređajima ili aplikacijom Varia na kompatibilnom pametnom telefonu2.

 

Vozite mirnije

  • Maksimalna svjesnost: Kada se upari s odabranim Garmin pametnim satovima,Edge biciklističkim uređajima ili pametnim telefonom uz aplikaciju Varia, vizualna i zvučna upozorenja mogu upozoriti na vozila koja se približavaju odzada - do 150 metara udaljenosti.
  • Izvrsna vidljivost: Upozorava vozače na prisutnost biciklista što je prije moguće uz svjetlo koje je vidljivo do 1.6 km u dnevnim uvjetima te uzorak bljeska svjetla koji se mijenja kada se otkrije vozilo koje se približava.
  • Prilagodljivi načini rada svjetla: Četiri načina rada - stalni, peloton, noćni bljesak i dnevni bljesak - pružaju veću vidljivost vozačima u različitim uvjetima.

 

Uz svoj elegantan i kompaktan dizajn, Varia eRTL615 nudi višestruke opcije montaže s univerzalnim nosačem sjedala ili nosačem za prtljažnik. Dostupan je odmah po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,99 €.

 

1Zahtjeva kompatibilan Garmin kabel (prodaje se odvojeno).

2 Ovaj uređaj može poboljšati situacijsku svjesnost. Međutim, ne zamjenjuje pažljivost biciklista i dobro prosuđivanje. Uvijek održavajte svijest o okolini i sigurno upravljajte biciklom.

NAJČITANIJE
Specialized Tero X
Vijesti

Specialized Tero X

07. Svibnja 2024.

Specialized Tero X Trebaš veću kartu ako voziš Tero X... Da li istraživački duh potiče na inovacije ili inovacije rezultiraju...

Na vrh