www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
14. Travnja 2012.

Fuji Absolute 3.0

Fuji Absolute 3.0
3.199,00 kuna
4 fotografija

Iz tvrtke sa stoljetnom tradicijom izrade bicikala dolazi nam gradski bicikl naziva Absolute. Brojka 3.0 govori nam o nivou opreme koji posjeduje, a u ponudi su još slabije opremljeni Absolute oznake 4.0 i 5.0. Dizajnom se naslanja na cestovne modele s kojima ga vro lako možemo zamijeniti. U stvari, on i je cestovna jurilica, ali mnogo udobnije geometrije, ako ga malo bolje promotrimo. Lagani aluminijski okvir, Huchinson Flash 700x28 gume, veliki pogonski zupčanici (48-38-28) i 8- brzinski Shimano Altus zadnji mjenjač dovoljni su za jurnjavu kakvu još jedino mogu pružiti pravi cestovni natjecateljski bicikli. Podesiva lula volana, kojoj možemo regulirati kut i time visinu volana, praktičan je detalj u prilog pronalasku idealnog položaja i prilagodbi vlastitom ukusu.

Osim što izgleda dinamično, nabrijano i atraktivno, Absolute 3.0 je prava mala raketa spremna na jurnjavu, a pritom je i vrlo udoban, zbog čega uopće nećete imati potrebu da se podižete sa sjedala. Pravi ga je užitak voziti na dugim ravninama kada može nabrati mnogo brzine i sudjelovati u gradskom prometu. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i podesivoj luli volana ,Fuji je i vrlo spretan kad uletite u gradsku gužvu. Omogućuje manevarske sposobnosti na vrlo malom prostoru, a usprkos tankim gumama osjećat ćete sigurnost kod nagiba u zavojima. Mjenjačke komponente Shimano Acera i Altus, iako nešto bučnije kod prebacivanja prednjeg mjenjača, rade skladno i ne vidimo razlog za nadogradnju ili nešto skuplje.  Na kraju, ne možemo sakriti iznenađenje ugodnom cijenom za ovako dobro složen i atraktivan bicikl. 

NAJČITANIJE
Recenzije

1x12 na cestovnom biciklu?

50 900,00 HRK

31. Kolovoza 2021.

STRADA TEAM RED AXS ETAP 3TNa nedavnu vikend vožnju u Oroslavje smo išli cestovnim biciklima iz Zagreba, a jedan od njih je bio...

Recenzije

Marin Rift Zone 29 2

16 750,00 HRK

20. Srpnja 2021.

Marinov trail promišljenim okvirom dobacuje mnogo dalje nego to njegova cijena sugerira ;)

Na vrh

Specifikacije

Naziv: Fuji Absolute 3.0
Brend: Fuji
Cijena: 3.199,00 kuna

Geometrija